Altan nr 1

- Är en god bit påväg. En riktigt fet grill och ett paraflax, som man kan fälla ut när det blir för varmt, saknas. Möblerna hittade vi iallfall på blocket.

Sen sista uppdateringen har jag inte gjort annat än jobbat. Så hundarna har haft massor med tid med husse.

Sen har vi fått lite material som ska användas till bygget av hundgården, av Niklas far. Den historien kommer dock inte i första hand i sommar. Högst upp på listan står Gärdsgår'n. Vilket projekt det kommer att bli att sätta senvuxen gran på 4500kvm(!!!).

- Vi beslutade oss för att inte "inreda" något på en av våra altaner. Den har ändå knappt några soltimmar och då är det väl likest att sätta alla pengar och resurser på en av dom istället.

Dessa följde med huset när vi köpte det. Slitet och gammalt.


Byttes ut med krukor som hör till resterande.






Nu kommer vi nog, förutom grill och paraflax, köpa till två fotöljer till detta.


.. sen så har vi härjat runt i skogen och Milton tyckte det var dags för en tupplur efteråt. - Som faktiskt lyfte benet mot en buske imorse.


På fredag flyger jag upp till Arvidsjaur och det känns HEMSKT att inte ha med hundarna. Tre dagar utan dom, vad ska jag göra då?

Tjo!

TILLÄGG - Efter mammas kommentar.

Det glömde jag skriva tidigare. Dynorna är vatten - och smutsavvisande men vi ska ändå bygga en sittbänk/förvaringbox efter husväggen där dynor och annat gojs ska ligga, grillkol, tändvätska, you name it.

Nuså! :)

Kommentarer
Postat av: Mor

JätteFint!, som vanligt när du fixar nåt. Men om det regnar...vad händer med dynorna då? Gäller att komma ihåg att ta in dem. :)

Nog klarar du dig utan hundarna i tre dagar...du har ju oss...;)

Kramis

2011-03-22 @ 13:53:26

Skriv en rad här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0