Frysen full

Jag bestämde mig för att torka trattkantarellerna vi plockade på senaste turen.
Smaken ska bli starkare när man torkar dem, istället för att all smak ska förvällas bort. Sen så håller det ju mycket längre också. :)

Såhär blev det:




Burkar på IKEA för 15 kr. Ett billigt och bra tips!

Kommentarer
Postat av: Mor

Mums, du vet ju vad som gäller när ni kommer hem...vin och kantareller tack! Kram

2011-10-13 @ 12:23:22
Postat av: Monika

Jättebra att torka dessa trattisar..mal sedan ner det du behöver ,bra att ha i köttfärs,såser..ja mycket användbart,ovh en mycket starkare smak,behövs så lite..:)..Mina barn gillade inte svamp som den är ..men mald visste dom inget av,,åt som som små grisar då,mmm va gott..:))

2011-10-19 @ 22:29:10

Skriv en rad här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0