Sjukhus igen

Jag blir så arg för att jag är sjuk. Det är ju kurs ikväll med Milton och jag var sjuk sist också. Det känns så dumt och jag får så dåligt samvete för alla andra och för kursledaren.

Idag ska jag på sjukhuset igen. Klockan 13.00. Jag antar att en grundligare utredning ska påbörjas.

.. förhoppningsvis kommer läkaren inte invända när jag vill springa på kursen ikväll. Om kroppen håller och huvudet orkar, kan det väl inte vara något problem?

Ha en fin tisdag allihopa. ♥


Kommentarer
Postat av: Mor

Visst är det synd om du inte orkar gå på kursen, men din hälsa är mycket viktigare än en hundkurs. Så var hemma och ta det lugnt. Kram

2011-09-20 @ 10:33:13
Postat av: Lena

Inte ska du ha dåligt samvete om du inte kan gå på kursen. Det är viktigare att matte blir frisk än alla kurser i världen... det förstår dom nog allihopa. Så jag håller nog med mor din, håll dig hemma och ta det lugnt. Det kommer alltid fler kurser men man har bara ett liv.

2011-09-20 @ 12:56:18
URL: http://www.gyllenfjellskennel.se
Postat av: Bodypalace

400!? o_O

2011-09-20 @ 13:06:52
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: Britt

Hallå där! Hoppas allt gick bra på sjukan och att ni/dom hittar felet. Om du orkar är du naturligtvis välkommen på kursen, men ha ABSOLUT inget dåligt samvete för våran skull. Vi gillar dig och Milton och det är roligt när ni är med men som din kloka mor säger "hälsan är viktigare". Så lyssna bara till dig själv och tänk inte på oss andra. Kom om du orkar men bara om det känns HELT RÄTT för dig. Grattis till fint utställningsresultat!! Var nu riktigt rädd om dig och ta inga risker! Krama flocken!

Kram "Kursledaren"

2011-09-20 @ 15:14:24

Skriv en rad här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0