Porncorn

Efter ännu en dag på jobbet med världens värsta m-märk jag någonsin upplevt så ligger jag i soffan som en riktigt potatis och käkar popcorn. Det kände jag mig värd efter hårt slit på gymmet!

Det är ett ämne som kommer växa lite här på bloggen. Hälsa och kost.
Jag fick mitt intresse för kosthållning i Göteborg, när jag hade så jobbigt med magen och inte hade något val än att äta HELT rätt.
Idag är jag väldigt medveten och kan tillaga mycket mat på rätt sätt. Jag är även införstådd ändå in på gen-nivå vad som sker i våra kroppar när vi stoppar i oss olika saker. Jag vet vilka grönsaker som är mest besprutade och jag vet hur många procent näringen har sjunkit i grönt sedan 1985. Jag vet vilken kost som gör oss sjuka och vad som håller oss friska.
Jag kan beskriva våra celler i detalj och alla beståndsdelar av den. Ja, listan är lång!

Hoppas detta kommer att vara ett uppskattat ämne. Numera har jag lite tid till pyssel och andra tips så bloggen börjar vara svår att fylla ut. Men hälsan är det viktigaste vi har och vem är inte intresserade av att kunna baka nyttiga chokladbollar utan socker, smör och mjöl? ^^

Ha en fin torsdag allihopen!
Slänger in en inspirerande träningsbild-

Till vänster ett smalt och omusklat jag för några månader sen. Till höger en människa som äntligen tagit sig i kragen och börjat träna trots hur jobbig tanken alltid varit på att gå till gymmet och dessutom ökat 6 kg i vikt motför vänstra kortet.

Det är såååå viktigt det är att ha en stark kropp. Den ska bära oss resten av vårat liv, tänk på det! 


Kommentarer

Skriv en rad här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0