1:a sparkturen

Ikväll har det vart en riktig mys kväll. Jag och Mira gick hem till mamma och hennes kille Per. Vi åt en MASSA onyttigheter. Oj va smarrit de va!

Sen när vi skulle gå hem fick vi låna lillasyster Sabinas spark. Vi sparkade hela vägen hem och Mira travade så snällt och följsamt utmed. Det syndes att hon tyckte det var jätteroligt, så det blir det mera av såklart :)

Jag tog en bild på "riden" och Mira, men det verkar inte fungera att ladda upp. Så denna gång blir ni utan bilder.

Nu har det kommit tillbaka en del snö, och det gillas ju väldigt mycket! Mira, som så många andra, älskar ju verkligen snön. Nu väntar vi bara på att få ta fram skotrarna.

Tills nästa gång, ha det så bra i vintervädret, Kram.


Fy tusan

Igår, mina vänner, var det en liten sammankomst hos mej i min nya lägenhet. Fick träffa en gammal klasskompis, en av mina grannar och andra bekantskaper. Vi spelade kort och hade det trevligt, drack nån öl och så.

De flesta blev småkära i Mira, det vet jag. Hehe.

Många satt på golvet och spela kort, och Mira gick mitt i ringen och la sig i centrum, för att njuta av allt kliande. Haha! Så himla söt. Människor hon aldrig träffat, går hon fram till och riktigt myser med dem :) Hur som helst, snacka om en cool hund!! Det är hela jä*la otroligt!! Bara ligger mitt på golvet på rygg och vill bli kilad. Hon är så fruktansvärt trygg denna hund. Oh, va roligt det är! Alla situationer är för henne ingen deal alls.

Det va som på flygplatsen när vi var där, hon bara la sig mitt på golvet bland allt, och bara myste.. ^^

Världens bästa hund. Älskar henne så mycket.

Detta var på flygplatsen. Denna syn är väldigt vanlig när man ser henne. På rygg :)

(Jo, jag vet att hon är jätteskitig, men det kommer från när hon är med på bussgods)


Nåja, nu ska vi mysa, jag och Mira. Kraam!


Ursäkta..

... men vart FASEN är snön på väg?!? Gosh, snön håller ju på smälta bort, why? Det är halkigt och jävligt på vägarna, det är inte mycket snö kvar nu. Vi har 2 plus!! Varför kommer det plusgrader? Fattar inget. Det absoult värsta som finns är kyla/mörker UTAN snö. Höövva!

Jag sitter då på jobbet nu och väntar på fikapausen (: Mira ligger här bakom mig och sover, det som hon är så duktig på.

Jag beställde sånt där Plaque Off till henne. Har använt det nu över en vecka, men asså jag märker ingen skillnad på andedräkten. Kankse måste vänta lite till? Tandsten har hon inte iaf, för jag knogar att borsta dom där djävulsgaddarna. Däärimot, som sagt, matintaget är desvärre inte att leka med ! :D

Kraaam! ♥

En lite random bild kan ja väl slänga in!


Sommar och Sol

.. känns alldeles för långt borta..

Här sitter man i snön och längtar tillbaka till den varma solen med fiske och bad. Därför ska jag bjuda på lite sommarpics :) Enjoy.

Lillasyster, Sabina badar i arvidsjaursjön med Mira. 24 Juni.

























Jag längtar tillbaka... ååh! Äsch, det är nåågra månader kvar, sen då jävlar !

Kraaaam!


RSS 2.0